U bent nu hier: Home » Antwerpen » Antwerpen » Rustpunt Begrafenissen

Rustpunt Begrafenissen

Schoonbroek 1
2030 Antwerpen (Antwerpen)
Tel: 03 501 00 02
Fax: -
BTW-nr: -
Afbeelding › Rustpunt Begrafenissen Iemand die op een rustige manier meedenkt om een gepast afscheid te organiseren voor een persoon die je liefhebt. Iemand die het organisatorische en administratieve van je overneemt zonder alles in jouw plaats te beslissen.

Hiervoor is het belangrijk dat jou wensen op degelijke manier doorsproken worden en dat alles gebeurt zoals jullie als familie voor ogen hebben.

Ieder mens is uniek en daarom bekijken we elke uitvaart in detail. Natuurlijk helpen we graag met teksten, muziek en omkadering aan te reiken maar er is de mogelijkheid om veel zaken zelf te doen. Een uitvaart is immers onderdeel van een verwerkingsproces.

We kozen een steenman als symbool omdat dit wereldwijd wordt gebruikt om mensen de weg te wijzen. Om een steunpunt te kunnen zijn en een rustpunt. Want als iemand komt te overlijden dan staat voor jou de wereld even stil. En in die stilte willen wij er zijn voor u. Op een rustige en degelijke manier.

Daarnaast wil Rustpunt ook de maatschappelijke rol opnemen om mensen te informeren over alle aspecten van afscheid nemen. Hebt u vragen over afscheid en/of overlijden, aarzel dan niet om ons te contacteren of langs te komen.
Diensten: begrafenis, crematie, koffietafel, plechtigheden, kerkdiensten en ceremonie, burgerlijke uitvaart, samenkomst begraafplaats, voorafregeling
Er wordt gewerkt op afspraak.
Introductie video onbekend
Werkgebied onbekend
Sociale media:
Vind dit bedrijf leuk, deel deze pagina met familie & vrienden:
Ik kwam, ik zocht, ik vond - Julius Caesar / 47 v.Chr. ;)


© JBB Media | Privacy